Miben tudunk segíteni?

Első lépések
Valahol el kell kezdeni, hogy ebben segítsünk összeszedtünk néhány hasznos dolgot.
Beállítások
Akár új felhasználó vagy, akár öreg motoros, jól jöhet egy kis segítség, mit-hol-hogyan tudsz beállítani.
Csomagok
Összehasonlíthatod a csomagokat, így könnyen eldöntheted melyik számodra az ideális választás.
Tudásbázis

Kategóriák / modulok

Hogyan tudom létrehozni a jótállási jegyeket?

A jótállási jegyek elkészítéséhez 6 feltételnek kell teljesülnie:

1. Jótállási modul előfizetés vagy miniÜgyvitel csomag: Szükségünk van a jótállási modul előfizetésre vagy a miniÜgyvitel csomagra.

2. Billingo vagy Számlázz.hu összekötés: Az összeköttetés szükséges a Billingo vagy Számlázz.hu szolgáltatással, mivel ezek nélkül nem tudunk számlát kiállítani.

3. Garancia egyedi mező kitöltése a terméktörzsben: A terméktörzsben a termék tulajdonságainál ki kell töltenünk a Garancia egyedi mezőt. Ehhez segítséget találhattok itt:https://tudastar.innonest.hu/termekek/termek-modositasa/hogyan-tudok-egy-termeket-modositani

4. Jótállási típus létrehozása: Ha még nincs létrehozva, létre kell hoznunk a jótállási típust. Ehhez segítséget találhattok itt: https://tudastar.innonest.hu/termekek/jotallasok/mi-az-a-jotallastipus-es-hogyan-szerkesztheto

5. Számlán szereplő termék a terméktörzsben: A számlán olyan terméknek kell szerepelnie, ami a terméktörzsben is szerepel.

6. Elkészült számla: A jótállási jegy kiállításához szükséges egy elkészült számla.

Ha teljesülnek az összes fenti feltétel, akkor a Munkavégzés > Számlázás menüpontban válasszunk egy olyan számlát, amelyen termékek szerepelnek, és szeretnénk jótállási jegyet kiállítani.
Kattintsunk a számla sorában található hamburger ikonra vagy három egymás alatt vonalra, majd válasszuk a Jótállás menüt.Ezután kattintsunk a Jótállás létrehozása gombra. A példaképen látható, hogy létrehoztuk a jótállást.Ezután a termék neve mellett megjelenik egy zöld pipa, ha még nem hoztunk létre jótállási jegyet ehhez a termékhez. Ha a termék neve mellett, ahogyan a képen is látható, egy piros X jelenik meg, az azt jelenti, hogy már kiállítottunk jótállási jegyet ehhez, vagy nincs kitöltve a Garancia mező értéke a terméktörzsben a termékhez. A mennyiség melletti választható ablakban lehetőségünk van kiválasztani a jótállástípust.Ha minden rendben ment, akkor a Jótállás létrehozása gombra kattintás után megjelenik a jótállási jegyünk, melyet letölthetünk, kinyomtathatunk, vagy akár a számlával együtt e-mailben el is küldhetünk a partnerünknek.
 

Hasznos volt számodra ez a leírás?

Igen Nem

köszönjük a visszajelzésed!

Észrevétel

Amennyiben ötleted van és azt gondolod mások számára is hasznos lenne egy funkció, írd meg nekünk!

Nincs elég időd?

Kérd Innonest minősített külső vállalkozók segítségét, hogy hatékonyan és gyorsan megtanuld a rendszer használatát!