Miben tudunk segíteni?

Első lépések
Valahol el kell kezdeni, hogy ebben segítsünk összeszedtünk néhány hasznos dolgot.
Beállítások
Akár új felhasználó vagy, akár öreg motoros, jól jöhet egy kis segítség, mit-hol-hogyan tudsz beállítani.
Csomagok
Összehasonlíthatod a csomagokat, így könnyen eldöntheted melyik számodra az ideális választás.
Tudásbázis

Kategóriák / modulok

Mi az a digitális aláírás?

Az általunk alkalmazott elektronikus aláírás az aláírót az általa megadott név alapján, valamint a munkalap aláírása céljából kiküldött e-mail cím és az aláíráshoz használt eszköz IP címe alapján azonosítja, mely adatok az adott munkalap adatállományában rögzítésre kerülnek az aláírás időpontjával együtt.

Az Innonest szoftver által biztosított elektronikus aláírás az eIDAS rendelet (AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 910/2014/EU RENDELETE a belső piacon történő elektronikus tranzakciókhoz kapcsolódó elektronikus azonosításról és bizalmi szolgáltatásokról, valamint az 1999/93/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről) 3. cikk 10. pontja szerinti követelményeknek felel meg, nem a szintén e Rendeletben illetve az E-ügyintézési törvényben (2015. évi CCXXII. törvény az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól) meghatározott fokozott biztonságú elektronikus aláírásról vagy minősített elektronikus aláírásról van szó. Utóbbi kettő aláírás hitelességének fokában különbözik (magasabb) az általunk alkalmazott, de a Rendeletben szintén szabályozott elektronikus aláírástól. 

Tekintettel azonban a szoftverben használt dokumentumok funkciójára, az "egyszerű" elektronikus aláírás is alkalmas a munkalapok hitelességének növelésére. 

Az elektronikus aláírásról szóló tájékoztatásainkban ezért is nem használjuk a "fokozott biztonságú elektronikus aláírás" vagy "minősített elektronikus aláírás" kifejezéseket, mivel nem azokról van szó, és mivel a vonatkozó jogszabályok is külön névvel határozták meg az elektronikus aláírás mellett ezeket.
 

Hasznos volt számodra ez a leírás?

Igen Nem

köszönjük a visszajelzésed!

Észrevétel

Amennyiben ötleted van és azt gondolod mások számára is hasznos lenne egy funkció, írd meg nekünk!

Nincs elég időd?

Kérd Innonest minősített külső vállalkozók segítségét, hogy hatékonyan és gyorsan megtanuld a rendszer használatát!