Miben tudunk segíteni?

Első lépések
Valahol el kell kezdeni, hogy ebben segítsünk összeszedtünk néhány hasznos dolgot.
Beállítások
Akár új felhasználó vagy, akár öreg motoros, jól jöhet egy kis segítség, mit-hol-hogyan tudsz beállítani.
Csomagok
Összehasonlíthatod a csomagokat, így könnyen eldöntheted melyik számodra az ideális választás.
Tudásbázis

Kategóriák / modulok

Hol használható a jutalékkezelő modul?

Jutalékot számíthatsz árajánlatból, megrendelőlapból, visszaigazolásból, munkalapból, szállítólevélből, teljesítésigazolásból és átvételi elismervényből és hamarosan számlából is. 
Jutalékrendszer modulunk egyelőre bétaverzióban fut. A jelenleg elérhető funkció az időszakos kimutatások lekérése, de hamarosan bővítjük a modulban elérhető lehetőségek körét: ügyfélre, munkavállalóra, telephelyre szűrésre és megjelennek olyan megoldások is, amikkel automatizáltan kezelhetjük a jutalékokat. 
Mit jelent az automatizálás? Például, hogy telephelyenként kiválasztható lesz, hogy ha egy számlát vagy munkalapot hozol létre, automatikusan hozzáadja-e a telephelyhez felelősként hozzáadott munkatársat a jutalékhoz.

Elsődleges szempontunk volt, hogy átláhatóan és egyszerűen lehessen kezelni a jutalékokat. Ennek érdekében az Innonest mutatja a dokumentum összes olyan tételét, amelyhez jutalékot lehet rendelni. Egy tételhez több munkatárs is rendelhető, tehát ha egy cégnél többen dolgoznak egy projekten, mindegyikhez beállítható lesz a jutalék, aminek a mértékét egyedileg is változtathatjuk. Rendszerünkben a jutalék százalékos értéke két tizedesjegyig adható meg. A rendszer a dokumentumnál beállított deviza szerint kezeli a jutalékot. A kimutatásokban a devizában megjelenített árak mellett láthatóvá tesszük a középárfolyamot is. 

Hasznos volt számodra ez a leírás?

Igen Nem

köszönjük a visszajelzésed!

Észrevétel

Amennyiben ötleted van és azt gondolod mások számára is hasznos lenne egy funkció, írd meg nekünk!

Nincs elég időd?

Kérd Innonest minősített külső vállalkozók segítségét, hogy hatékonyan és gyorsan megtanuld a rendszer használatát!